L’EMD renova el conveni amb l’associació Artesans de Valldoreix

El document actualitza el signat al 2010 i té l'objectiu de continuar ajudant a desenvolupar, dinamitzar i donar reconeixement al comerç artesà local

L’EMD de Valldoreix ha renovat la col·laboració amb els artesans de Valldoreix. El conveni signat pel president de l’EMD-Valldoreix, Josep Puig, i la presidenta d’Artesans de Valldoreix, Maria Teresa Bordes, actualitza els programes d’actuació en els àmbits de la promoció i modernització, recerca, desenvolupament i dinamització comercial de l’artesania local valldoreixenca.

Aquestes actuacions estaran centrades en promocionar i assegurar la difusió de les dates de les fires d’artesans locals a través de tríptics i fulletons publicitaris; difondre les activitats i tècniques dels diferents artesans i donar publicitat a les activitats de l’associació a través dels mitjans de comunicació.

Altres iniciatives contemplades en el conveni són la realització de pancartes per delimitar les parades d’artesania i la creació de plafons explicatius de les tècniques artesanes. En aquesta mateixa línia, la pàgina web d’Artesans de Valldoreix s’enllaçarà amb la de l’EMD. Segons explica un comunicat de l’EMD amb aquest conjunt d’actuacions, el govern de Valldoreix pretén donar suport als seus artesans “perquè assoleixin un nivell d’excel·lència i siguin un referent de l’artesania catalana, seguint amb la línia iniciada amb la seva presència, cada primer dissabte de mes, al Mercat dels dissabtes”.

 
Comentaris

Destaquem