L'app del festival de disseny Creatus Dominus

Appats Dominus és la nova aplicació web del festival de disseny Creatus Dominus que se celebrarà a la Casa de Cultura del 2 al 4 d'octubre

Membres impulsors de Creatus Dominus. FOTO: Artur Ribera Membres impulsors de Creatus Dominus. FOTO: Artur Ribera
Imatge del festival Imatge del festival
El festival de disseny Creatus Dominus ja té aplicació web. Appats Dominus és la nova aplicació web on els assistents a l’esdeveniment, trobaran ofertes i cupons especials per esmorzar, dinar, fer un pica-pica, sopar o anar a fer una copa durant els dies del festival.

L'aplicació ve de la mà de Delectatech, una startup de noves tecnologies de Sant Cugat, que juntament amb els organitzadors de Creatus Dominus han unit forces per a desenvolupar aquesta aplicació i facilitar les millors ofertes gastronòmiques. D'acord amb els organitzadors, aquesta iniciativa segueix la línia de la ciutat "que sempre ha potenciat la innovació i el coneixement en les seves activitats".

Coneix l'app

L’aplicació web Appats Dominus disposa de dues interfícies molts intuïtives. La primera es dirigeix al públic i és on s’hi troben les ofertes i cupons especials. També incorpora un mapa de localització on es mostra la ubicació de l’usuari i del restaurant o bar on es vulgui anar. La segona interfície de l’aplicació va dirigida als restauradors de Sant Cugat que vulguin participar en la proposta. L’aplicació disposa d’un accés fàcil i directe al perfil del negoci on es poden pujar ofertes i cupons especials, només vàlids durant la celebració del festival.



El festival
Creatus Dominus és una iniciativa dirigida als joves per motivar-los per a què facin realitat els projectes que tenen al cap. The Creative Riot, integrat per Cristina Busquets i Gal·la Termes, juntament amb l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat, han presentat aquest esdeveniment, el dilluns 22 de setembre, a la Casa de Cultura, on se celebrarà el festival els dies 2, 3 i 4 d'octubre. Coneix més informació sobre el festival.

 
Comentaris

Destaquem