L'Associació B30 i l'Àrea Metropolitana de Barcelona es reuneixen per crear ocupació

L'objectiu d'ambdues entitats és crear nous llocs de treball en l'àrea geogràfica de la B30

El president de l'Associació Àmbit B30, Josep Monràs, i el vicepresident de Desenvolupament Social i Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Jaume Collboni, s'han aplegat a l'Ajuntament de Mollet del Vallès per parlar dels fonaments d'una immediata col·laboració entre les entitats centrada en la promoció econòmica i la creació d'ocupació.

“A qui realment beneficia aquest acord centrat en el desenvolupament econòmic és als habitants d'aquesta àrea geogràfica” explica el president de l'Associació, Josep Monràs. “Hem deixat palesa la nostra voluntat de treballar conjuntament en diferents projectes de promoció econòmica que, al cap i a la fi, significa crear ocupació, captar noves inversions i donar oportunitats als que no les tenen”.

Per altra banda, el vicepresident de Desenvolupament Social i Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Jaume Collboni, ha reconegut la tasca que està duent a terme l'Associació Àmbit B30, destacant la importància de la sinergia entre les entitats per a un millor desenvolupament de la regió. Segons Collboni “estem davant d'una gran oportunitat per crear riquesa i ocupació amb la col·laboració de les diverses administracions que operen en el territori i amb la complicitat i la participació dels agents socials, els centres universitaris i de recerca i les empreses”.

Els objectius d'aquest pacte de col·laboració es posaran de manifest a través d'una taula de coordinació d'actuacions que tindran com a propòsit beneficiar a aquesta gran àrea geogràfica i als seus habitants.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem