L'atur a Sant Cugat registra la dada més baixa dels últims 4 anys

Durant el mes d'abril, la xifra de persones aturades ha disminuït en 12 persones

Per quart mes consecutiu, l'atur a Sant Cugat baixa. Al mes d'abril el descens ha estat d'un -0,32%, menys pronunciat que al març, quan va ser d'un -1,64%. Amb tot, la xifra d'aturats, que és de 3.655 persones, és la més baixa des del mes de juny del 2010, quan la xifra va ser de 3.646 persones. Des del mes de gener l'atur ha experimentat un descens d'un -2,10%.

El descens interanual a Sant Cugat arriba al -10,17% respecte a l'abril del 2014, quan hi havia 4.027 persones a les llistes de l'atur. Com en l'any passat, la xifra d'aturats va descendir durant el mes d'abril.

Descens a Catalunya

El nombre de persones inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) a l'abril es va situar en 552.974 persones, cosa que suposa una reducció de 18.681 aturats en relació al març, segons el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Aquesta caiguda de l'atur de 18.681 persones mai s'havia vist en un mes d'abril en els últims 19 anys quan comença la sèrie històrica.

Catalunya registra 22 mesos seguits de disminució de l'atur en taxa interanual i aquest mes d'abril, amb una reducció interanual del -9,62%, s'aconsegueix el descens percentual més elevat des del maig del 2000. Tots els sectors d'activitat redueixen l'atur, però especialment destaquen el sector serveis, la construcció i la indústria.

Evolució de l'atur a Sant Cugat

En aquest gràfic es veu l'evolució de l'atur des del gener del 2014. Es poden veure les xifres de cada mes passant per sobre amb el cursor.

Atur Sant Cugat | Create infographics

Més informació
 
Comentaris

Destaquem