L'atur disminueix durant el mes de maig a Sant Cugat

El mes de maig ha tancat amb 2.503 santcugatencs sense feina, 39 menys que en el tancament del mes d'abril

L'atur ha disminuït lleugerament a Sant Cugat durant el mes de maig, i a final de mes s'han registrat 39 persones menys a l'atur que en el tancament del mes anterior (abril), deixant un total de 2.503 santcugatencs i santcugatenques sense feina, la qual cosa representa una disminució de l'1,5% en l'atur del municipi. Cal destacar que Sant Cugat és la ciutat amb menys taxa d'atur de tot l'Estat espanyol.

Més info: Sant Cugat, la ciutat amb menys atur de l'Estat espanyol

 

Pel que fa a la comparativa anual, cal destacar que l'atur és lleugerament superior actualment, ja que el mes de maig del 2018 va tancar amb 2.493 persones aturades, 10 menys que ara, la qual cosa representa un augment del 0,39%.

L'atur al Vallès Occidental

Cal destacar que en el total de la comarca del Vallès Occidental, l'atur ha disminuit en 810 persones en el tancament del mes de maig, i destaquen per damunt la resta les xifres de Sabadell (amb 268 aturats menys que en el tancament del mes de març) i Terrassa (amb una reducció de 193 aturats).

 

L'atur a Catalunya

L'atur registrat a Catalunya va baixar de 10.507 persones al maig en relació a l'abril i el mes es va tancar amb 371.091 desocupats, xifra que representa un descens del 2,75% intermensual, segons ha informat aquest dimarts el Ministeri de Treball i Seguretat Social. En comparació amb el mateix mes de l'any passat, l'atur va caure en 14.477, un 3,75% menys. El descens és inferior al del mateix mes de l'any passat, quan la reducció va ser de 13.378 persones intermensual, un 3,35% menys.

 
Comentaris

Destaquem