L'economista Jeremy Rifkin parla d'una Catalunya sostenible

Rifkin és un reconegut economista nord-americà

El sociòleg, economista i assessor polític nord-americà Jeremy Rifkin ofereix una ponència a Sant Cugat. aquest dimecres, dia 21 de setembre, al Teatre-Auditori. La xerrada és a partir de les 19 hores i comptarà amb la presència del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras, i l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa. 

La conferència de Rifkin, organitzada pel Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat), la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Cugat, té com a tema central Un nou paradigma econòmic per a una Catalunya sostenible. Un cop finalitzi la ponència, es dóna pas al sopar relacional organitzat pel Fòrum Santcugatribuna. El sopar tindrà lloc al pati annex del Teatre-Auditori a partir de les 21.30 hores.

Per assistir a la conferència cal enviar un correu electrònic de confirmació al Diplocat.

Rifkin

Jeremy Rifkin (1943, Denver, Colorado) és autor d’una vintena de llibres, entre els quals destaquen “La tercera revolució industrial” o “La societat el cost marginal zero”, sobre l'impacte dels canvis científics i tecnològics en l'economia, la societat i el medi ambient. Rifkin, que ha assessorat governs de tot el món, advoca per un canvi de paradigma econòmic en virtut del qual, fusionant la tecnologia d'Internet i les energies renovables, es crearà una poderosa Tercera Revolució Industrial on les persones produirem la nostra pròpia energia verda i la compartirem per mitjà d’una mena d’”Internet de l’energia”, tal com fem avui amb la informació.

El fòrum empresarial Santcugatribuna

Creat l’any 2003, és un espai de reflexió econòmica i empresarial impulsat per l’Ajuntament i l’associació Sant Cugat Empresarial.

Per aquesta tribuna han passat figures de primer ordre com l’expresident del Cercle d’Economia i conseller delegat d’Abertis, Salvador Alemany, el ministre d’Assumptes Exteriors del Gobern d’Israel en època d’Ehud Barak, Shlomo Ben Ami, o l’exprimer ministre Irlandès, John Bruton.

També han ofert les seves ponències Xavier Sala i Martin, Antoni Castells, Anthony Giddens, Leopoldo Abadía, José Manuel Lara Bosch, Ramon Tremosa, Carlos Losada, Josep Oliu, Pedro Nueno, Jordi Pujol o Artur Mas.

 
Comentaris

Destaquem