La Cambra de Comerç proposa 10 formes d'accelerar el creixement

La capacitat de liderar, d'innovar i de trobar noves fonts de negoci són els punts que determinaran l'evolució de les pimes

El creixement sistemàtic a partir de la creació de béns econòmics sostenibles és la clau de l'èxit de les empreses. Aquest ha estat un dels punts tractats durant la conferència 10 formes d'accelerar el creixement que la delegació de la Cambra de Comerç de Terrassa de Sant Cugat ha ofert als emprenedors i petites i mitjanes empreses. L'objectiu de la xerrada ha estat donar a conèixer mètodes i eines per accelerar el creixement de les empreses mitjançant la detecció de noves línies de negoci, l'expansió internacional, la cerca de nous productes i mercats o les noves formes d'aconseguir finançament.

La conferència ha anat a càrrec del consultor i soci director de l'empresa TopGrowth, Ignacio Schmidt, i ha estat l'introducció del programa Genera, una iniciativa de la Cambra de Comerç de Terrassa i de la patronal catalana Cecot que tindrà lloc entre el 25 d'octubre i el 23 de novembre. És un programa subvencionat pel Departament d'Empresa i Ocupació i pel Fons Social Europeu que pretén dinamitzar la cultura emprenedora dels empresaris del país. Les aptituds i actituds que ha de tenir un líder, els factors clau per innovar o els factors a tenir en compte per a l'expansió internacional seran alguns dels punts que es tractaran en els propers seminaris.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem