La fleca de l'estació renova imatge i amplia la seva activitat

La família Serrajòrdia treballa a l'establiment des dels anys seixanta

Avui ha tornat a obrir al públic després d'un mes i mig d’obres la fleca de l’estació de Sant Cugat. Aprofitant el cognom de la família propietària el forn Serrajòrdia, situat al carrer Valldoreix a uns trenta metres de la plaça de Lluís Millet, ha ampliat la seva activitat i ara també s’ha convertit en una petita cafeteria.

La propietària del local, Laura Serrajòrdia, ha explicat al totsantcugat.cat que el canvi era necessàri per adaptar la fleca a les noves necessitats i gustos dels clients. A banda del nou racó cafeteria, l'establiment ha ampliat la zona d'atenció al client i ha instal·lat un vidre de manera que es pot veure com confeccionen el pa des que es fa la massa fins que surt del forn. La nova zona de cafeteria encara no està en funcionament.

La fleca Serrajòrdia està oberta des dels anys seixanta i actualment hi treballen unes 15 persones, algunes de les quals són membres de la tercera generació d'una família de flequers.

 
Comentaris

Destaquem