La multinacional Europastry ven les seves cadenes de fleques al fons Nazca

Europastry, amb seu a Sant Cugat, vol centrar-se en la seva activitat principal d'elaboració de massa congelada de pa i brioixeria

La multinacional Europastry, amb seu a Sant Cugat, ha venut a Foodbox, la plataforma de restauració multimarca del fons Nazca, les seves cadenes de fleques.

L'empresa, que compta amb 51 establiments, entre propis i franquiciats, de les fleques L'Obrador, Santa Gloria i el Molí Vell, ha realitzat aquesta venda com a resposta a la seva estratègia, que recau en centrar-se en la seva activitat principal com és la realització de masses congelades de pa i brioixeria i potenciar la internacionalització.

Actualment Europastry es troba a 40 països del món y té centres productius a Espanya, Portugal, Estats Units i Turquia. La facturació de la multinacional l'any 2013 va ser de 400 milions d'euros.

Pel que fa al fons Nazca, opera al mercat espanyol des del 2001 i participa en el capital de diversos sectors. Nazca és una societat gestora de fons de capital risc enfocada a invertir en petites i mitjanes empreses espanyoles no cotitzades.

 
Comentaris

Destaquem