Les dones empresàries se citen a Sant Cugat

EsadeCreàpolis acull el congrés Women 360º Congress, que pretén ser un espai de trobada per a les dones que concilien vida personal amb la professional i que moltes vegades deixen a part la seva salut

Aquest dijous, dia 16 d'octubre, se celebra a EsadeCreàpolis el 1r Congrès de Salut, Benestar i Empresa per a la Dona Empresària i Directiva, la primera trobada d'aquestes característiques a Espanya. Amb el nom de Women 360⁰ Congress, la intenció és un espai de trobada per exposar, debatre i trobar solucions per millorar la salut i benestar a l'empresa i en el seu entorn personal i professional.

Les xerrades sobre la medicina de la dona i l'empresa es donaran cita en el W360º Congress amb temes com l'envelliment, la dieta o la salut sexual, entre d'altres. La trobada es farà a l'auditori d'EsadeCreapolis. A les nou del matí s'inaugurarà la jornada i a les 09.30 hores l'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, oferirà la primera xerrada sobre la governació. A partir d'aquí les xerrades, de vint i trenta minuts, s'aniran succeint fins les vuit de la tarda.

Participaran professionals com el cirurgià Ivan Mañero, que recentment ha instal·lat una clínica a Sant Cugat, o Mireia Ranera socia fundadora de Womenalia; el reconegut ginecòleg Francesc Baró, entre molts d'altres. En total, participaran una vintena de ponents. (mira el programa)

L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'ajuntament de Sant Cugat i d'EsadeCreapolis, així com l'associació d'empresàries de Sant Cugat.

Conciliació
Segons la directora Rosa Cuscó, l'objectiu del congrés és la de "trobar solucions i aportar ajudes per conciliar professió i vida personal, a més d'orientar en la salut preventiva". La idea va sorgir després que Cuscó participés a diferents trobades de medicina i després de parlar amb la revista Dermis Magazine, van veure que no existia cap congrés que tractés aquest aspecte i van decidir emprendre la iniciativa. També es posarà en valor el talent femení de les dones empresàries, les responsabilitats de les quals no s'adeqüen a les tasques que duen a terme a l'empresa.

Coneix el programa.

 
Comentaris

Destaquem