Més de 300 alumnes participen en una nova edició de l'HP CodeWars

El Campus d'HP de Sant Cugat va acollir el concurs de programació en la seva tornada a la presencialitat

Després de diversos anys sense poder fer-ho de forma presencial, la competició de programació HP CodeWars va tornar a celebrar-se aquest dissabte, 4 de març, al Campus HP de Sant Cugat. Ho va fer amb més de 300 joves d'entre 14 i 18 anys provinents de 54 escoles diferents, que van formar 100 equips que competien en un concurs on es posaven a prova els seus coneixements sobre programació i codificació.

L'objectiu de l'empresa amb aquesta trobada multitudinària era despertar l'interès dels joves per les anomenades carreres STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques), alhora que apropar més noies cap aquest món. En aquesta línia, es va premiar amb portàtils HP al millor equip format íntegrament per noies.

Roger Torrent a la 8a edició de l'HP CodeWars FOTO: Ajuntament

Roger Torrent a la 8a edició de l'HP CodeWars FOTO: Ajuntament

 

Entre els assistents a la cita hi havia el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, el tinent d'alcaldia, Pere Soler, la regidora d'Educació, Pilar Gorina, i el director general del Campus d'HP a Sant Cugat, Ramon Pastor.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem