Moventia s'involucra en la lluita contra l'alzheimer amb la Fundació Pasqual Maragall

L'empresa, amb seu a Sant Cugat, ha donat suport econòmic a la Unitat de Recerca Clínica en Prevenció de la Demència, de l’estudi ALFA

L'empresa amb seu a Sant Cugat, Moventia, s'involucra en la lluita contra l'alzheimer, després d'haver signat un acord de col·laboració amb la Fundació Pascual Maragall. Gràcies a una donació econòmica destinada íntegrament a la Unitat de Recerca Clínica en Prevenció de la Demència, de l’estudi ALFA. Amb aquesta col·laboració, que s’emmarca dins les actuacions que la companyia realitza en l’àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa.

La Unitat de Recerca Clínica en Prevenció de la Demència, única al món, estudia el risc de la demència a 5 anys vista en persones amb queixes subjectives de memòria i la base biològica d’aquest risc. De la mateixa manera, analitza si revelar aquesta informació genera un impacte emocional als participants i ofereix un pla d’acció personalitzada, que els permetria reduir el seu risc.

L'acord de col·laboració va fer-se efectiu amb la signatura del conveni de col·laboració, que es va fer a les instal·lacions de la Fundació Pasqual Maragall, a càrrec de Miquel Martí, president de Moventia, Sílvia Martí, secretària del Consell d’Administració de Moventia, i Jordi Camí, director de la Fundació.

 

 
Comentaris

Destaquem