L’Assemblea pels Drets Socials surt al carrer el primer de maig

La manifestació reclama la millora de les condicions laborals

L’Assemblea pels Drets Socials (ADS) convoca un altre any la manifestació a favor dels drets laborals. L’acte tindrà lloc divendres, 1 de maig, a la plaça d’en Coll, a les 10.15 hores, per anar fins a l’estació de FGC de Sant Cugat. "Creiem que és una iniciativa que cal continuar mantenint per fer sentir la nostra veu com a treballadors i treballadores", afirma Oriol Sanchez, membre de l'Assemblea de Drets Socials (ADS).

Amb el lema "Reconquerim els drets laborals! Som classe treballadora contra l'atur", l'ADS anuncia que "volem unir a tota la gent que sabem que per viure bé i ser feliços necessitem una feina digna amb unes bones condicions laborals, una sanitat, educació i serveis socials públics, de qualitat i socialment valorats i respectats".

"Aquest any, a part de reivindicar els drets socials com una de les solucions de sortida de la crisi, posem èmfasi en què Sant Cugat és una de les ciutats amb un índex de desigualtat més alt de Catalunya, i creiem que és necessari continuar mobilitzant-nos l'1 de maig", declara Sánchez".

Pròxima assemblea

Dissabte, 9 de maig, a les 17.30 hores tindrà lloc, a la Casa de Cultura, una nova Assemblea pels Drets Socials per parlar de nous projectes.

Des de l'assemblea es convida a tot aquell que hi vulgui participar.

 
Comentaris

Destaquem