contingut promocionat
BSabadell pos bn

 

 

Brevet CC, el nou restaurant pels amants del ciclisme i la vida sana

Brevet cobreix tota la franja del dia oferint esmorzars, dinars, berenars i sopars amb una carta elaborada pel xef canadenc Evan Moore.

Sant Cugat compta des poques setmanes amb un nou restaurant Brevet CC, un concepte diferent de restauració que uneix cuina mediterrània i internacional de qualitat en un entorn i una ambientació ciclista.

Banc Sabadell, aliat d’aquest restaurant únic a Sant Cugat

L’entitat líder a l’estat espanyol ha ajudat a posar en marxa aquest restaurant que s’ubica a la rambla de Can Mora, 5, on antigament s’emplaçava el restaurant Can Mora. L’establiment cobreix tota la franja del dia oferint esmorzars, dinars, berenars i sopars amb una carta elaborada pel xef canadenc Evan Moore amb productes de proximitat, de temporada i a preus assequibles.

Brevet CC ofereix uns plats variats i basats en tapes com braves, braves de moniato, humus, natxos, tàrtars, però també amanides, bowls, hamburgueses de vaca maurada, hamburgueses veganes, peix, un menú infantil. Acaben de complementar la carta de Brevet CC les postres i els còctels en un local on s'ha cuidat cada detall i on es poden consultar llibres de ciclisme i d'alimentació saludable.

El restaurant més bikefriendly de Sant Cugat

El restaurant ofereix batuts recuperadors naturals pels ciclistes FOTO: Cedida

El restaurant ofereix batuts recuperadors naturals pels ciclistes FOTO:Cedida

L'establiment està pensat perquè tots els ciclistes puguin deixar les seves bicicletes amb tota seguretat en un lloc especialment habilitat. I també pensats pels ciclistes o les persones que hagin acabat un entrenament o senzillament es vulguin donar un caprici, el doctor Martí Castelló del centre Cenit de Girona ha dissenyat els batuts recuperadors de Brevet CC. Uns batuts elaborats amb ingredients naturals i fruites i verdures amb altres propietats nutricionals com l'açaí, la kale, la pinya, nabius, entre d'altres, tots sense gluten i la possibilitat d'afegir aminoàcids

El cafè de Brevet CC, un dels atractius del restaurant

A banda dels plats, a Brevet CC el cafè té una gran importància. L'establiment ofereix un cafè d'especialitat d'origen responsable, torrat per una empresa local que tracta aquesta matèria amb molt respecte, mentre que la llet és fresca i prové d'una granja de Km0 de Sant Fruitós del Bages i la cafetera, de la marca professional d'espresso La Marzocco, ajuda al toc final del cafè Brevet CC. El tiramisú, que s'elabora diàriament amb el mateix cafè de Brevet CC, és un altre dels atractius del restaurant per acabar un dinar o un sopar o fer un mos a mitja tarda o mig matí.

Banc Sabadell, l'entitat financera líder a l’estat espanyol, ha ajudat a posar en marxa aquest restaurant únic a Sant Cugat. 

 
Comentaris

Destaquem