El nou restaurant Gilda ha obert les portes a Esade-Creàpolis en substitució de l'antic FresCo. “Com a novetat, podem destacar que els plats calents, com les hamburgueses o la carn a la brasa, seran plats fets al moment", ha explicat el propietari de l'establiment Àlex Ros. També presenta un increment dels menjars a escollir: ""El client pot escollir entre més de deu varietats d'hamburgueses, carn a la brasa, pastes i verdures”, ha concretat Ros.
Dues parts
El restaurant compta amb dues parts per a diferents tipus de consumidors. Per una part hi ha el servei de “menjar ràpid”, i per una altra el client podrà demanar una taula per menjar menú: “En aquesta part es podran fer dinars o sopars d'empresa”, ha explicat el propietari del Gilda. Cal recordar que Àlex Ros és un restaurador amb força experiència a Sant Cugat on també regenta els restaurants Matilda i Xarlot. El seu negoci també ha arribat a Sabadell amb el restaurant Clotilda.
Dues parts
El restaurant compta amb dues parts per a diferents tipus de consumidors. Per una part hi ha el servei de “menjar ràpid”, i per una altra el client podrà demanar una taula per menjar menú: “En aquesta part es podran fer dinars o sopars d'empresa”, ha explicat el propietari del Gilda. Cal recordar que Àlex Ros és un restaurador amb força experiència a Sant Cugat on també regenta els restaurants Matilda i Xarlot. El seu negoci també ha arribat a Sabadell amb el restaurant Clotilda.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok