El Programa de Garantia Juvenil amplia el seu servei fins a joves de 29 anys

El programa té per objectiu combatre l'atur entre joves de 16 a 29 anys

El Programa de Garantia Juvenil impulsat per la Comissió Europea per combatre l'atur entre el col·lectiu jove ha ampliat la franja d'edat per tal de poder arribar a més joves. Si fins ara, el programa anava adreçat a joves d'entre 16 i 24 anys, recentment, el Govern Espanyol, ha decidit ampliar-ho fins als 29.

El motiu principal d'aquesta ampliació és per la taxa d'atur de la franja entre els 25 i els 29 anys, que actualment se situa per sobre del 28%. El Govern estatal ha decidit que, fins que la xifra no es trobi per sota del 20%, es mantindrà aquesta ampliació.

El Programa de Granatia Juvenil va adreçat a tots aquells joves que no han acabat els estudis reglats, els que han abandonat els estudis en etapes posteriors i també a universitaris que han acabat d'assolir la titulació.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és oferir formació, pràctiques laborals o ofertes de feina i accés a l'emprenedoria.

Com formar part d'aquest programa

Totes aquelles persones d'entre 16 i 29 anys que estiguin interessats a formar part d'aquest programa, ja es poden inscriure a l'Oficina Jove del Casal de Torre Blanca.
 
 
La informació relativa al Programa de Garantia Juvenil es pot obtenir tots els matins de dilluns a divendres de 10 a 14 hores, i els dimecres i dijous a les tardes, de 16 a 19 hores.
 
 
També es pot demanar cita prèvia trucant al 93 544 19 65 o enviant un correu electrònic a garantiajuvenil@santcugat.cat.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem