El projecte formatiu d’horticultura ecològica comença a donar fruïts

Gràcies a aquest projecte, impulsat per Serveis Socials i la cooperativa l’Ortiga, ja han trobat feina sis persones en risc d’exclusió social, dos en la primera edició i quatre en la segona

Serveis Socials i la cooperativa l’Ortiga organitzen per segon any consecutiu el projecte d’inclusió social a través de l’horticultura ecològica dirigida a persones en situació de vulnerabilitat social. El projecte es realitza als horts de Can Monmany i enguany hi participen 17 persones, de les quals quatre ja han trobat feina i una cinquena ha rebut una oferta en ferm. En la primera edició van participar 15 persones i dues van trobar feina.

El curs combina la formació teòrica amb una formació pràctica a les 14 parcel·les de la finca de Can Monmany. Els participants, derivats dels Serveis Socials, van començar la seva participació a l’abril i l’acabaran al desembre.

El curs dóna continuïtat a una moció institucional aprovada el juny del 2012 per la promoció d’activitats agràries urbanes a Sant Cugat. En una visita als horts de Can Monmany, la tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, va destacar que gràcies al programa “els participants milloren les seves habilitats motrius, augmenten la seva autoestima i autonomia, i milloren les seves habilitats socials i creen nous vincles”.

 
Comentaris

Destaquem