GFT contractarà més de cent persones a Sant Cugat

La multinacional alemanya continua multiplicant la seva aposta per Sant Cugat

La companyia GFT, especialitzada en solucions tecnològiques pel sector financer, augmenta la seva aposta per Sant Cugat i contractarà en els pròxims mesos uns 130 treballadors per la seu santcugatenca. En el conjunt de l'estat, la multinacional alemanya preveu ampliar la plantilla en més de 300 persones abans que acabi l'any i la seu de Sant Cugat serà la que més creixarà.


Durant el primer semestre d'aquest any ja s'han incorporat més de 250 persones a GFT, per la qual cosa la companyia espera acabar l'any amb prop de 2.500 col·laboradors en el seu equip repartits entre les seves sis seus: Alacant, Lleida, Madrid, Sant Cugat, València i Zaragoza.

Sant Cugat és un dels puntals de GFT no només a l'estat espanyol sinó a tot Europa, ja que la companyia hi ha desenvolupat diversos projectes innovadors i pioners. Actualment, l'empresa tecnològica té 820 treballadors a l'empresa de Can Sant Joan.

“La transformació digital del sector financer està comportant grans reptes per als nostres clients. Des de GFT portem anys recolzant a bancs i asseguradores capdavanteres a nivell global durant tot aquest procés. Busquem professionals que col·laborin en aquesta tasca i als quals oferim oportunitats de creixement en una multinacional a l'avantguarda de la tecnologia”, afirma Carlos Eres, director general GFT a Espanya.

Els perfils

La companyia busca persones expertes a l'àrea digital, capaces d'afrontar nous reptes, explorar tendències, idear estratègies, dissenyar, desenvolupar prototips i testear, així com analitzar i extreure conclusions. “Necessitem professionals, tant de perfils tecnològics com de negoci, que vulguin emprendre una carrera professional en un entorn innovador, multicultural i amb focus en projectes internacionals”, resumeix Eres.

Els professionals més demandats són els relacionats amb l'Internet de les Coses, on busquen experts en plataformes Cloud, API’s, Big Data, Intel·ligència Artificial, Robotic Process Automation (RPA) i Machine Learning. També es cerquen especialistes en Java, desenvolupadors i arquitectes experts a les últimes tecnologies, desenvolupadors i analistes mainframe i project managers.

 
Comentaris

Destaquem