L'Ajuntament obre una borsa de treball per educadors i treballadors socials

Els integrants de la borsa de treball seran cridats per cobrir les incidències del personal amb la categoria d’educador o treballador social

L'Ajuntament de Sant Cugat ha obert una convocatòria per tal de constituir una borsa de treball per educadors socials i una borsa per treballadors socials. L'objectiu és disposar d'una xarxa de treballadors per tal de fer front a les necessitats de nomenaments interins i contractacions temporals del Consistori.

Els interessats per formar part d'una d'aquestes dues borses es poden inscriure a la preselecció fins al 16 de març. Cal presentar tota la documentació necessària (DNI, títols acadèmics...) a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o per correu electrònic. A més, s'ha de pagar una taxa de vint euros. Consulta tots els requisits, documentació necessària i taxes.

Un cop feta la primera selecció, hi haurà una segona fase on es decidiran finalment els integrants de les borses de treball a partir de proves d’acreditació de mèrits i capacitats de les persones aspirants que es puntuaran. Una prova de caràcter pràctica, examen de català i una entrevista personal són alguns dels passos que s'hauran de seguir.

Finalitzada la qualificació dels aspirants, l’òrgan de selecció farà pública a la pàgina web municipal la relació de les persones aprovades per ordre de puntuació. Els integrants de la borsa de treball seran cridats per cobrir les incidències del personal amb la categoria d’educador o treballador social. L’ordre d’aquesta crida serà el de la puntuació obtinguda en el procés de selecció.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem