Els Premis ADE Vallès reconeixeran la feina de Mercè Martí i Ernesto Poveda

En la 3a edició dels Premis ADE Vallès, Martí i Poveda rebran els premis honorífics per la seva lluita per la igualtat

L'Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals ha anunciat les 2 persones que rebran els premis honorífics de la 3a edició dels Premis ADE Vallès: Mercè Martí Queralt i Ernesto Poveda Pérez. Ambdós, han estat escollits per la seva implicació en el treball per la igualtat i l'empoderament femení i rebran el guardó el 27 de novembre, dia en el qual se celebrarà el Sopar dels Premis ADE Vallès

Mercè Martí, a més de ser sòcia d'ADE Vallès, pertany a diverses associacions com WERock Capital, EJE&CON i 50a50, que tenen per objectiu l'empoderament de la dona a tots els àmbits. D'altra banda, Martí és Presidenta Executiva de la firma internacional Kreston Iberaudit, una empresa que ofereix serveis d'auditoria i consultoria, a Espanya, Portugal i Andorra.

A més, Mercè Martí és presidenta del Grup20, Copresidenta de la Comissió Econòmica i membre de la Comissió d'Inversions de l'Institut de Censors Jurats de Comptes d'Espanya i Presidenta de la Comissió d'Equitat de Gènere del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

Pel que fa a Ernesto Poveda, el guardonat és l'actual President d'ICSA Grupo i soci-fundador de la xarxa europea Sirium InternationalADE Vallès ha escollit a Poveda per la seva feina constant a favor de la dona, tant en l'àmbit de consultoria com publicant informes i participant en mitjans de comunicació.

Amb tot, dos guardonats que han defensat el valor de la dona durant tota la seva trajectòria laboral i que continuen implicats en la igualtat i l'empoderament femení.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem