Actualment, la paraula emprenedoria va lligada a aquelles persones que posen en marxa una idea empresarial innovadora, i sovint va lligada a les noves tecnologies. Però emprenedor és aquella persona que crea, desenvolupa i implanta un projecte empresarial, i dins d’aquesta descripció també hi té cabuda aquells que decideixen arrencar un negoci de restauració. Aquest és el cas de l’Antoni Pèrez, qui després de dedicar-se a la fabricació de mobles, va canviar el rumb de la seva vida professional amb l’obertura de Cugàticus. Un restaurant situat a l'avinguda de les Corts Catalanes, 8.
“La intenció és posar en funcionament un restaurant diferent en l’ambientació, en la qualitat, en el servei i amb l’objectiu fonamental que els clients surtin contents del local. Crec que ho estem aconseguint perquè demano als clients la seva opinió”, explica Pérez. La carta de Qgàticus té diversitat de plats per a tots els gustos a un preu assequible, de tal manera que el client pot escollir entre un ventall de plats complet. “La gràcia és poder escollir més d’un plat i fer-se a mida una mena de menú degustació, i compartir el menjar. Fer un primer i un segon és molt avorrit” afegeix.
Tot i aquestes ganes que té el restaurador pel seu nou projecte, no tot són flors i violes. “Sempre he estat un emprenedor, si això significa ser un petit empresari; sóc d’aquelles persones mal vistes per tothom, per bancs i Administració, la qual no ajuda en res a l’hora de posar en marxa un negoci. Muntar un restaurant a Sant Cugat és gairebé impossible”.
“La intenció és posar en funcionament un restaurant diferent en l’ambientació, en la qualitat, en el servei i amb l’objectiu fonamental que els clients surtin contents del local. Crec que ho estem aconseguint perquè demano als clients la seva opinió”, explica Pérez. La carta de Qgàticus té diversitat de plats per a tots els gustos a un preu assequible, de tal manera que el client pot escollir entre un ventall de plats complet. “La gràcia és poder escollir més d’un plat i fer-se a mida una mena de menú degustació, i compartir el menjar. Fer un primer i un segon és molt avorrit” afegeix.
Tot i aquestes ganes que té el restaurador pel seu nou projecte, no tot són flors i violes. “Sempre he estat un emprenedor, si això significa ser un petit empresari; sóc d’aquelles persones mal vistes per tothom, per bancs i Administració, la qual no ajuda en res a l’hora de posar en marxa un negoci. Muntar un restaurant a Sant Cugat és gairebé impossible”.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok