Els restaurants Matilda i Xarlot canvien de mans

El Matilda va obrir portes el 1999 a tocar del Monestir i més tard es van afegir al grup el Xarlot, el Clotilda i la cerveseria Ilda's

Els restaurants Matilda i Xarlot han canviat de mans després d'anys de servei a la ciutat. El seu propietari, Àlex Ros, ha traspassat els dos negocis. Matilda, ubicat a tocar del Monestir, va obrir portes el 1999, i mantindrà la mateixa essència i nom amb els nous propietaris. 

El Xarlot, inaugurat el 2004 a l'avinguda de les Corts Catalanes, sí que canviarà de model. A més, Ros també ha traspassat la cervesaria Ilda's i l'altre restaurant que tenia a Sabadell, Clotilda. Els traspassos han estat a persones diferents. D'aquesta manera, l'empresari santcugatenc deixa el món de la restauració després d'anys de dedicació.

"Vull donar les gràcies a tots els clients que han passat pels restaurants en aquests 23 anys", ha expressat Àlex Ros, que s'ha volgut acomiadar amb aquest missatge d'agraïment a la clientela que ha passat pel Matilda, el Xarlot o el Clotilda durant tot aquest temps: "Molt agraït a tots els clients i personal que han format part de la nostra família i han gaudit dels nostres serveis durant tots aquests anys de dedicació. M’emporto molt de tots aquests anys de treball".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem