Roben més de 400 metres de coure en un complex empresarial de Sant Cugat

El robatori ha deixat sense llum a més de 29 empreses i s'està treballant per poder canvia tot el cablejat robat

El complex empresarial @Sant Cugat Business Park ha estat víctima d'un robatori de més de 400 metres de cable de coure que ha deixat a 29 empreses sense llum, la nit del diumenge 9 de juny, tal com ha avançat Cugat Mèdia i ha corraborat el TOT Sant Cugat. El complex, situat a l'avinguda de Via Augusta número 15, al costat del Centre Comercial, ja ha fet la denúncia pertinent, però lamenta haver patit 2 robatoris tan seguits, i és que el dimarts 28 de maig els van robar també 30 metres de coure.

Antonio Jaumot, gestor de la propietat, ha explicat al TOT Sant Cugat que actualment ja han aconseguit restablir el servei de 5 empreses i que treballen per poder restablir tot el cable abans del dijous a la nit: "El problema és que el departament d'Indústria no permet empalmar cables i necessitem canviar uns 8.000 metres de cable".

Jaumot, a més, ha assenyalat que els Mossos d'Esquadra van detenir els presumptes autors del robatori de finals del maig, però que posteriorment els van deixar en llibertat: "Segons ens han explicat els Mossos d'Esquadra, hi ha indicis que els robatoris pertanyen al mateix grup de persones, però no hi ha proves suficients per detenir-los. Esperem que la justícia faci la seva feina, perquè no podem assumir tot el canvi del cablejat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem