Sant Cugat acollirà el primer congrés per a la dona empresària

El Women 360º Congress s'organitza a EsadeCreapolis el 16 d'octubre i pretén ser un espai de trobada per a les dones que concilien vida personal amb la professional i que moltes vegades deixen a part la seva salut

Prestigiosos professionals de la medicina de la dona i l'empresa es donaran cita en el W360º Congress, el primer congrés de salut i empresa per a la dona directiva i empresària de l'estat espanyol. La trobada es farà a l'auditori d'EsadeCreapolis el 16 d'octubre. Segons la directora Rosa Cuscó, l'objectiu del congrés és la de "trobar solucions i aportar ajudes per conciliar professió i vida personal, a més d'orientar en la salut preventiva". La idea va sorgir després que Cuscó participés a diferents trobades de medicina i després de parlar amb la revista Dermis Magazine, van veure que no existia cap congrés que tractés aquest aspecte i van decidir emprendre la iniciativa. També es posarà en valor el talent femení de les dones empresàries, les responsabilitats de les quals no s'adeqüen a les tasques que duen a terme a l'empresa.

Participaran professionals com el cirurgià Ivan Mañero, que recentment ha instal·lat una clínica a Sant Cugat, o Mireia Ranera socia fundadora de Womenalia; el reconegut ginecòleg Francesc Baró, entre d'altres. L'esdeveniment compta amb la col·laboració de l'ajuntament de Sant Cugat i d'EsadeCreapolis, així com l'associació d'empresàries de Sant Cugat.

Coneix el programa i inscriu-te.

 
Comentaris

Destaquem