Sant Cugat Empresarial i el Port de Barcelona signen una carta d'intencions

L'objectiu d'aquesta carta d'intencions signada per Sant Cugat Empresarial i el Port de Barcelona és impulsar una major cooperació entre ambdues institucions

Sant Cugat Empresarial i el Port de Barcelona han signat una carta d'intencions, que té per objectiu sumar sinèrgies i impulsar una major cooperació entre l'enclavament i el teixit empresarial de Sant Cugat i el seu entorn. La signatura, protagonitzada pel president de l'associació, Joan Franquesa, i la presidenta del Port, l'exalcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, es va efectuar el passat 4 d'octubre, en el marc d'una jornada de portes obertes al port.

 

Cal destacar que durant la jornada, Mercè Consea va presentar a la delegació de Sant Cugat Empresarial les dades econòmiques que mostren el paper de motor econòmic de la instal·lació, així com els serveis i eines que es posen a disposició de les empreses per incrementar la seva competitivitat internacional. Conesa també va presentar l’estratègia smart port que desenvolupa el Port de Barcelona i que es presentarà a l’Smart City Expo World Congress, la principal fira sobre ciutats intel·ligents que se celebrarà a la capital catalana del 19 al 21 de novembre.

 
 
Comentaris

Destaquem