Sant Cugat experimenta un repunt de l'atur al mes de juliol

El passat mes de juliol l'atur va pujar fins als 2.383 aturats a Sant Cugat, 128 més que al juny

Maig va enregistrar xifres rècords d'afiliacions a la seguretat social i juny va seguir la mateixa tendència. El passat mes de juliol, però, l'atur va pujar fins als 2.383 aturats a Sant Cugat. Així es sumen a les llistes de l'atur 128 persones segons dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu.

Al Vallès Occidental, el nombre de desocupats també ha augmentat durant aquest mes de juliol, sumant 737 desocupats a un total de 45.395 persones sense feina. Aquesta xifra, representa el 9,7% de la població activa a la comarca. Únicament 3 poblacions de la zona han registrat un increment de les afiliacions a la Seguretat Social: Castellbisbal, Ripollet i Montcada.

Tot i que a Catalunya s'ha registrat un repunt pel que fa als desocupats durant el mes de juliol, un 0,98% més que al juny, els 341.391 aturats representen la xifra més baixa en un mes de juliol des de 2008.

A la comunitat autònoma les dones han experimentat una pujada de l'atur (2.752) que els homes (558). Per edat, l'atur s'ha reduït entre les persones menors de 25, 473 menys, mentre que ha augmentat un 1,2% (3.783 més) entre els 25 i més anys.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem