Sant Cugat obre un Punt d'Autoocupació adreçat als col·lectius vulnerables

La iniciativa forma part de l'acord entre l'Ajuntament, el Grup Catalonia i l'Obra Social la Caixa per introduir a persones en risc d'exclusió social al mercat laboral

Sant Cugat tindrà un nou espai dedicat a l'autoocupació. Aquest, situat a la plaça de Barcelona, té per objectiu principal ser un espai d'acompanyament a totes aquelles persones en atur de llarga durada i que podrien iniciar un nou projecte.

Per tal de fer-ho possible, l'Ajuntament comptarà amb el suport d'un especialista en fer plans d'empresa i un terapeuta professional per donar tot el suport necessari a les persones que facin ús d'aquest servei.

Aquesta iniciativa està emmarcada dins el Programa Incorpora de l'Obra Social la Caixa, que està adreçat a persones amb discapacitat, aturats de llarga durada, joves amb dificultats, immigrants, víctimes de violència de gènere i exreclusos.

De fet, aquest dimecres, 23 de novembre, l'Ajuntament, l'Obra Social la Caixa i el Grup Catalonia han renovat el conveni de col·laboració, signat el febrer del 2014 i que enguany ha permés fer 257 contractacions en 67 empreses.
 

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que un dels objectius de la ciutat és que "totes les persones tinguin oportunitats sense distinció. Que avui puguem apostar de nou per un programa com l'Incorpora mostra que avancem com a societat".

Per la seva banda, Joaquim Serrahima, director general del Grup Catalonia, i Marc Simón, director corporatiu de l’Àrea Social de La Caixa, s'han mostrat molt satisfets per la renovació d'aquest conveni amb l'Ajuntament de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem