Sant Cugat posa a la venda quatre parcel·les públiques per 1,8 milions

Dues parcel·les es troben a Mira-sol i s'hi pot construir un habitatge unifamiliar

L’Ajuntament de Sant Cugat ha posat a la venda quatre parcel·les públiques amb l'objectiu d'aconseguir ingressos per equilibrar les finances municipals. Els quatre terrenys no tenen cap ús i, segons el Consistori, "difícilment" es podran utilitzar en el futur. En dos d'ells es pot construir un habitatge unifamiliar i un altre està destinat a usos industrials o d'oficines. Al pressupost de 2024, el govern va consignar una previsió de 3 milions d'euros en ingressos per venda de patrimoni.

Aquestes quatre parcel·les, que es vendran per subhasta a l'oferta més alta, sumen un valor inicial d'1,8 milions d'euros. "No té sentit que la ciutat disposi des de fa 20 o 30 anys d’unes parcel·les que no generen cap aprofitament per a la ciutadania. Mantenir immobilitzat aquest patrimoni sense poder-ne fer ús és símptoma de mala gestió", ha explicat el tinent d'alcaldia d'Economia, Carles Brugarolas, en un comunicat. 

La venda de les parcel·les

La venda es farà mitjançant un concurs públic que es tramitarà a través del Perfil del contractant del web municipal. L’únic criteri d’adjudicació serà la presentació de l’oferta econòmica més alta. Concretament, es posaran a la venda aquestes quatre parcel·les de propietat municipal:

Carrer Salamanca, 7 (Mira-sol)

  • És un terreny de 333 metres quadrats on es pot construir un habitatge unifamiliar. Va incorporar-se al patrimoni municipal als anys 90 fruit d’una expropiació que es va fer en aquest àmbit.
  • La valoració econòmica de la parcel·la és 283.942,44 € (preu de sortida). Està previst iniciar la venda a mitjans de juliol i que les ofertes es puguin presentar fins al 6 de setembre.

 

Rambla del Jardí, 2 (Mira-sol)

  • És un terreny de 360,30 metres quadrats on es pot construir un habitatge unifamiliar. Formava part d’una finca més gran comprada per l’Ajuntament els anys 70.
  • La valoració econòmica és de 221.209,50 € (preu de sortida). Està previst iniciar la venda a partir de setembre. 

 

Solar C4 àmbit can Solà (al costat de la discoteca Teatre)

  • Té 1.557,20 metres quadrats i pot acollir un edifici d’ús terciari (oficines) o industrial. Va incorporar-se al patrimoni municipal a mitjans dels anys 2000.
  • La valoració econòmica és d’1.046.169,78 € (preu de sortida). Està previst iniciar la venda a mitjans de juliol i que les ofertes es puguin presentar al setembre.

 

Solar avinguda de Can Vilallonga (Can Trabal) 

  • Té 6.981,36 m2 i és un sòl no urbanitzable, formant part d’un àmbit més gran classificat com a equipament. Va incorporar-se al patrimoni municipal als anys 90
  • La valoració econòmica és de 277.647,89 € (preu de sortida). Està previst iniciar la venda a partir de setembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem