Sant Cugat se suma al programa per emprenedors Explorer

L'Explorer està dissenyat per ajudar joves emprenedors a materialitzar els seus projectes i negocis

El Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona impulsa una nova edició d'Explorer, un programa de mentoria i suport a joves emprenedors. Sant Cugat és un dels municipis que participa en el projecte, que compta amb el suport del Banc Santander.

Explorer està dirigit a joves d'entre 18 i 31 anys que, durant dotze setmanes, podran desenvolupar habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o habilitats de comunicació. Així, se'ls brindarà gratuïtament les eines necessàries perquè siguin capaços de desenvolupar una idea de negoci sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible fixats per les Nacions Unides.

Enguany, la formació es farà amb un format semipresencial i comptarà amb continguts digitals orientats a completar reptes i plantilles de treball i sessions amb experts que ajudaran els participants. Amb un enfocament pràctic i basat en dinàmiques d'aprenentatge social, està dissenyat perquè els participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles a diferents indústries, sectors i tipologies d'organitzacions.

Com participar?

Totes les persones interessades a participar en el Programa es poden inscriure abans del 13 de desembre a través d'internet. L'equip d'Explorar serà l'encarrega de seleccionar els participants d'entre totes les propostes que arribin. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem