El santcugatenc Daniel Duran guanyador de l'Innofood amb la seva start-up Sober Drinks

Sorber Drinks es tracta d'una Ginger Beer que imita el sabor, la textura i els efectes de l'alcohol

El santcugatenc Daniel Duran s'ha endut el primer premi de la quarta edició dels Premis Innofood de Barcelona Activa i Mercabarna amb Sober Drinks, una Ginger Beer sense gluten Black Bamboo que imita el sabor, la textura i els efectes de l'alcohol. Els premis van tenir lloc el passat 16 de novembre.

Sober Drinks es tracta d'una start-up del sector d'innovació alimentària impulsada per Daniel Duran, la qual ha rebut 12.000 euros de premi que destinarà, principalment, al departament comercial. El projecte persegueix l'objectiu de poder fer celebracions socials sense la necessitat de l'alcohol. Durant els premis, Duran ha detallat que la beguda té propietats antisèptiques, antioxidants i antiinflamatòries, entre d'altres, a diferència de l'alcohol i que està fermentada baixa en sucre i sense additius ni conservants, amb un procés de carbonatació natural.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem