contingut promocionat
SCTC Logo web

 

 

SC Trade Center ofereix espais de treball flexibles, amb tecnologia i serveis

Tots els serveis s’ofereixen amb una absoluta flexibilitat pay-per-use

SC Trade Center és un centre de negocis que ofereix solucions, espais de treball, serveis i tecnologia propis d’una gran empresa multinacional i els posa a l’abast de tota mena d’empreses o emprenedors. Tot això, en una comunitat empresarial on es poden trobar professionals de tots els sectors.

La importància de la flexibilitat i la tecnologia

SC Trade Center proposa espais de treball totalment equipats i amb solucions tecnològiques com: oficines híbrides, oficines corporatives amb diferents ambients, oficines petites, coworking, sales de reunions, una àmplia sala polivalent, un auditori per a esdeveniments, etc.

sctradecenter oficina

Oficina del SC Trade Center. FOTO: Cedida

 

Oficina de coworking del SC Trade Center. FOTO: Cedida

Oficina de coworking del SC Trade Center. FOTO: Cedida

Tots aquests serveis s’ofereixen amb una absoluta flexibilitat pay-per-use (pagament per ús) contractant per hores, dies, setmanes o mesos. Els clients només paguen per allò que utilitzen, controlant les despeses en tot moment.

SC Trade Center també ajusta la seva oferta a les necessitats dels seus clients: des de només domiciliar l’empresa (geolocalització), a gestionar la correspondència i la paqueteria o l’atenció de les trucades telefòniques, entre altres serveis afegits. Serveis inclosos en un servei complet d’oficina virtual, presencial o híbrida completament personalitzables.

Aula de formació del SC Trade Center. FOTO: Cedida

Aula de formació del SC Trade Center. FOTO: Cedida

Emplaçament ideal per als negocis

SC Trade Center es troba emplaçat en una ubicació immillorable per als negocis, a tocar de la B-30, els Túnels de Vallvidrera i l’AP7.

El complex d’oficines compta amb una espectacular terrassa amb vista al Parc Natural de Collserola que és perfecta per fer networking entre els professionals de l'entorn empresarial i per acollir esdeveniments a l’aire lliure.

SC Trade Center és la millor alternativa a les grans ciutats com Barcelona, amb un ambient ideal i amb totes les facilitats per fer créixer les empreses.

Terrassa del SC Trade Center. FOTO: Cedida

Terrassa del SC Trade Center. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem