contingut promocionat
grup sisquella logo

 

 

SisquellaGrup continua creixent i apostant per la proximitat

SisquellaGrup ha crescut de forma sostinguda ampliant serveis en funció de les necessitats

SisquellaGrup continua creixent i apropant-se, ara físicament, als seus clients. L’assessoria d’empreses i particulars amb seu a l’avinguda de Rius i Taulet 13, suma una nova oficina d’atenció al públic a Cerdanyola del Vallès. Seran set Stores de proximitat ubicades a Sant Cugat, Cerdanyola, Ripollet i Montcada i Reixac.

La missió de SisquellaGrup

El CEO de SisquellaGrup, el santcugatenc Lluís Sisquella, es referma en la idea que, “malgrat els nous usos que ens va deixar la pandèmia, i que tots volem aprofitar en allò que tenen de positiu, no volem oblidar l’atenció directa a les persones”. Per a Sisquella, “el contacte amb els clients és cabdal i és important que ens trobin on tenim més implantació, amb un espai de referència”.

En els seus 84 anys, SisquellaGrup ha crescut de forma sostinguda i consistent, ampliant serveis segons les necessitats de cada moment. Ara compta amb la divisió d’empreses, amb serveis de gestió i assessorament fiscal, comptable i laboral, a més de consultoria jurídica i RRHH; i amb la de particulars, que inclou l’administració de finques i de lloguers i patrimonis, les assegurances, vehicles i serveis immobiliaris.

A banda, SisquellaGrup manté aliances estratègiques amb empreses referents del territori per millorar encara més les prestacions. A tall d’exemple, recentment ens fèiem ressò de l’acord que havia tancat amb la immobiliària Proddigia.

Per a Sisquella, “l’objectiu és el mateix: satisfer els clients” i això tant s’aconsegueix amb un equip que voreja els 80 treballadors com, segons necessitats, fent aliances amb empreses referents. “L’important és mantenir, sempre, la confiança; la confiança que resoldrem dubtes i que empreses i particulars podran tirar endavant amb la seva activitat”, i conclou: “per això diem que nosaltres, per sobre de tot el que fem, gestionem confiança”.

La gestoria de Sant Cugat 'SisquellaGrup' ofereix diferents serveis per a particulars, autònoms i empreses. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem