Ja es poden sol·licitar ajuts per pagar el tribut metropolità

Les ajudes a propietaris seran d'un màxim de 100 euros i hi ha un topall de renda

L'Àrea Metropolitana ha obert una línia d'ajudes per pagar el tribut metropolità destinades a propietaris, comerços i empreses. Amb la línia d'ajuts aprovada, les persones propietàries que ho sol·licitin podran percebre una ajuda de fins al 40% de la quota del 2020 del tribut metropolità. El màxim percebut serà de 100 euros per sol·licitant. Es pot sol·licitar per internet

 

Qui podrà sol·licitar els ajuts?

Per poder accedir-hi, els ciutadans han de ser propietaris d'un habitatge amb ús residencial d'acord amb el cadastre, i que sigui la seva residència habitual. La quantitat final dels ajuts atorgats es determinarà segons els ingressos anuals de cada unitat familiar. El límit d'ingressos per sol·licitar l'ajut són 9.534 euros si es viu sol, 16.208 euros si la unitat familiar és de dues persones i 19.068 si en són tres.

Pel que fa a l'ús no residencial, podran demanar els ajuts les empreses i els establiments comercials de fins a 300 metres quadrats de superfície que el 2020 hagin tingut un descens de facturació d'un mínim del 50% amb relació al 2019. L'ajut serà del 50% de la quota i de fins a 200 euros.

 
Comentaris

Destaquem