La sostenibilitat centra el programa d'emprenedoria Explorer

Cinc projectes nascuts a l'Institut FP Sant Cugat protagonitzen el programa d'emprenedoria Explorer

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides són els protagonistes de la nova edició del Programa Explorar Joves amb solucions, una iniciativa per impulsar l'emprenedoria entre el jovent. Està promogut pels Ajuntaments de Cerdanyola, de Sant Cugat i de Rubí i el Parc de Recerca UAB

Per aquesta edició, s’han seleccionat 25 joves (3 de Sant Cugat), que desenvoluparan 14 projectes emprenedors (5 dels quals han sortit de l’Institut FP Sant Cugat). Durant 12 setmanes, l'Explorer els brindarà les eines necessàries perquè siguin capaços de desenvolupar una idea de negoci sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Aquest dijous es va donar el tret de sortida al programa, a la Masia de Can Serra de Rubí. A partir d'ara, la formació es farà amb un format semipresencial i comptarà amb continguts digitals orientats a completar reptes i plantilles de treball, sessions amb experts que ajudaran els participants a completar les tasques setmanals, sessions en línia amb referents del món de l'emprenedoria i esdeveniments presencials.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem