Una startup santcugatenca ofereix pàgines web a domicili

Només el 30% de les empreses amb menys de deu empleats compten amb pàgina web, segons la Cambra de Comerç

ZiteMe, una start-up nascuda a Sant Cugat especialitzada en solucions lowcost de màrqueting digital per a petits negocis, emprenedors, autònoms i pimes; ha anunciat la posada en marxa del primer servei per a dissenyar pàgines web al local o oficina de negocis i empreses.

Les webs a domicili estan acabades i en línia en 3 hores. El projecte, que va començar al març, ha estat implementat ja en 50 negocis i empreses de diferents sectors, com l'hostaleria, construcció, serveis, educació, ONG, retail i alimentació.

 

De moment el servei només es troba disponible a la província de Barcelona, però es preveu la seva implementació a tot Catalunya i altres comunitats autònomes pròximament. Segons els últims informes de la Cambra de Comerç d'Espanya, només el 30% de les empreses amb menys de deu empleats compten amb pàgina web.

Procés de digitalització

Tot el procés previ d’anàlisi del negoci es pot realitzar de forma online o bé a través d'una assessoria telefònica amb especialistes en màrqueting digital, que realitzen un diagnòstic de la situació del negoci generant un intercanvi d'informació valuosa que agilitza el plantejament i l'execució de la pàgina web.

 

"Com a start-up amb forma d'agència de màrqueting digital un dia vam reflexionar per què els costa tant a les micro pimes començar el seu procés de digitalització i identitat digital", reflexiona Xavi Bayle, CEO de la companyia.

 
Comentaris

Destaquem