Technica Engineering crea 35 llocs de feina a Sant Cugat

La previsió és arribar als 50 professionals en plantilla a Catalunya aquest 2021 en el seu principal centre d'R+D fora de Munic

L’empresa alemanya del sector de l’automoció Technica Engineering ha creat 35 llocs de treball a Sant Cugat, on ha establert el seu principal centre d’R+D, l’únic de la companyia fora de Munic. Segons informa el Departament d'Empresa en un comunicat, la tecnològica, especialitzada en el desenvolupament de software i hardware per a les comunicacions internes dels vehicles, va establir-se a Catalunya l’any 2019 amb només dos treballadors i des de llavors ha mantingut un creixement estable malgrat la pandèmia de la covid-19. De fet, la previsió és arribar als 50 professionals en plantilla aquest 2021.

La firma alemanya, que a Catalunya opera sota el nom Technica Electronics, treballa per a projectes de recerca en l’àmbit de l’automòbil per a proveïdors dels fabricants dels vehicles que busquen incorporar noves tecnologies en aquest àmbit. Des de la seva seu de Sant Cugat, de 500 metres quadrats, l’empresa desenvolupa principalment electrònica per a les comunicacions internes dels vehicles (ordinadors centrals, plaques, sensors...).

Segons el director de Technica Electronics, Marc Blanch, “Catalunya ofereix un pol de talent amb perfils altament qualificats, gràcies a un ecosistema d’universitats molt potent”. “Aquests professionals, que coneixen molt bé el sector de l’automòbil, són precisament els que necessitem per impulsar el creixement de l’empresa a escala global”, assegura Blanch.

De fet, l’empresa té previst arribar als 50 treballadors a Catalunya aquest 2021, “un creixement que es pugui sostenir orgànicament” i que els permeti “seguir treballant per projectes diversificats que ajudin a mantenir el ritme del negoci malgrat la crisi derivada de la pandèmia”, afirma el responsable de la filial catalana.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem