contingut promocionat

https://sctradecenter.es/

Tens una empresa? Instal·la't a la millor ubicació de Sant Cugat

SC Trade Center fomenta l’ecosistema santcugatenc i té tot el que necessita el teu negoci perquè funcioni

Sant Cugat del Vallès és un dels principals pols econòmics i empresarials de la regió del Vallès i de Catalunya, amb centenars d'empreses punteres i una generació de llocs de treball molt per sobre de la resta de ciutats de l'entorn, fins i tot de Terrassa i Sabadell. En total, les més de 3.000 companyies amb seu a Sant Cugat facturen 7.097 milions d'euros anuals

Per aquest motiu, des de SC Trade Center ofereixen el millor espai de treball disponible i actualment disposen de dos centres de negoci en excel·lents ubicacions. La primera a Sant Cugat, en un entorn empresarial envoltat de naturalesa i l'altre a Passeig de Gràcia, una de les zones més prestigioses de la ciutat comtal.

  Descobreix més detalls aquí

A SC Trade Center ofereixen l'opció més flexible que millora o s'adapta a les teves necessitats, siguis empresari d'una gran corporació, líder d'una petita o mitjana empresa i, fins i tot, autònom. Espais de treball, espais de reunions i també espais per esdeveniments a l'Avinguda de les Corts Catalanes número 5, a tocar de la B-30, els Túnels de Vallvidrera i l’AP7.

Des del centre de negocis ajusten la seva oferta a les necessitats dels seus clients: des de només domiciliar l’empresa, a gestionar la correspondència i la paqueteria o l’atenció de les trucades telefòniques, entre altres serveis afegits. Serveis inclosos en un servei complet d’oficina virtual, presencial o híbrida completament personalitzables.

Activitats a SC Trade Center | Cedida

Activitats a SC Trade Center | Cedida

 

Finalment, el complex d’oficines compta amb una espectacular terrassa amb vistes al Parc Natural de Collserola que és perfecta per fer networking entre els professionals de l’entorn empresarial i0 per acollir esdeveniments a l’aire lliure.

  Concerta una visita!

Més informació a https://sctradecenter.es/ o al número de telèfon 93 552 85 00

 
Comentaris

Destaquem