Vaga d'autobusos a Sant Cugat en tornar de Setmana Santa

Els comitès de les empreses SARBUS i La Vallesana no han acceptat la proposta d'ajornament per part de la direcció

A partir de l'11 d'abril, cada dimarts i dijous de 7 a 9 i de 17 a 19 hores, el servei de busos urbà i interurbà de Sant Cugat es veurà afectat per la vaga parcial indefinida convocada pels treballadors de SARBUS. Els comitès d'aquesta empresa i La Vallesana han rebutjat la proposta de la direcció de totes dues companyies per ajornar una setmana la vaga, tot i que des de la direcció asseguren que en una primera reunió hi ha hagut un acostament de postures.

Les empreses volien evitar que es fes vaga el primer dia laborable després de Setmana Santa, però la representació sindical de SARBUS i La Vallesana no han acceptat la pròrroga. Així doncs, tant des de la direcció de les companyies com des de l'Ajuntament de Sant Cugat, s'espera que la Generalitat de Catalunya decreti uns serveis mínims que no deixin sense servei de transport públic a les persones que l'utilitzen diàriament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem