Tres empreses santcugatenques, reconegudes als Premis Cambra

La Cambra de Terrassa premia les empreses que han destacat en un aspecte estratègic de l’àmbit empresarial i que han tingut un potencial econòmic i social rellevant

Tres empreses de Sant Cugat han estat reconegudes als Premis Cambra, que lliura la Cambra de Terrassa a les companyies que han destacat durant l'any pel seu potencial econòmic i social rellevant. Es tracta d'Anaconda Biomed, Talent Revolution i el Taller Jeroni de Moragas. El lliurament de premis serà l'11 de juliol a Terrassa.

Joan Vert, fundador de Vallès Car Holding, un grup d’automoció propietari de diverses concessions i diferents empreses relacionades amb la distribució d'automòbils, rebrà el Premi Cambra 2019 al Lideratge Empresarial.

Taller Jeroni de Moragas: premi a l’Empresa Saludable

 

Cooperativa d'iniciativa social i sense afany de lucre dedicada a la prestació de serveis orientats a la inclusió social i laboral de persones adultes amb diversitat funcional intel·lectiual, malaltia mental i trastorn d'espectre autista. Fundada el 1973, el centre ubicat a Valldoreix té avui un equip de 81 professionals, 35 dels quals són persones amb discapacitat. Atén a un centenar d'usuaris.

Anaconda Biomed: premi a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament

Creada al 2015 com una startup, està dedicada al desenvolupament de dispositius mèdics i ha desenvoulpat una tecnologia disruptiva per al tractament d'ictus. Està format per 21 professionals, la meitat dedicad exclusivament a activitats de recerca i desenvoupament. El seu dispositiu mèdic, de nova generació per al tractament dels ictus isquèmics mitjançant una tecnologia pionera, ha estat reconeguda a nivell internacional amb diversos guardons.

 

Talent Revolution: premi a l’Empresa de Nova Creació

Creada el 2018, ofereix suport en l'àmbit digital i tecnològic a empreses que necessiten externalitzar alguns dels seus processos interns. L’empresa facilita el
contacte entre empreses i professionals que busquen mantenir una flexibilitat laboral. El servei es basa en la prestació de serveis professionals on-line, a través de teletreball (Online Outsourcing). Mitjançant l’ús d’eines amb algoritmes de “matching” sofisticades, selecciona el perfil demandat pel client de forma molt àgil i el
professional s’integra al seu equip de forma molt ràpida a través d’un procés de contractació àgil i flexible.

Empreses guardonades

Les altres empreses guardonades són: SensoCar (trajectòria internacional consolidada), Skeyndor (trajectòria internacional consolidada), Robin-Hat (iniciació a la internacionalització), Vectem (iniciació a la internacionalització), Cipsacircuits (millora Contínua, la Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica), DVS Air & Sea (millora Contínua, la Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica), Azbil Telstar Technologies (empresa saludable), Folgarolas Textil (impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament), Manipulados Vicopack (millor iniciativa comercial i de serveis), Talleres Absa (millor iniciativa comercial i de serveis) i Grup Moehs (iniciativa Empresarial a la Demarcació).

 
Comentaris

Destaquem