Tret de sortida a les rebaixes amb esperança al comerç de Sant Cugat

Els comerços poden obrir aquest diumenge 9 de gener, el primer de les rebaixes

El comerç de Sant Cugat dona el tret de sortida a la campanya de rebaixes aquest divendres, 7 de gener. Els descomptes i les ofertes ompliran els aparadors de les botigues santcugatenques, que tenen en aquests dies una de les principals fonts d'ingressos de tot l'any. El sector respira cert optimisme, tot i que el creixement de la pandèmia i les restriccions de les últimes setmanes han suposat un fre en les vendes. Tot i això, esperen una bona resposta de la ciutadania. El diumenge 9 de gener els comerços poden obrir. 

“És la campanya més important de tot l’any i pot arribar a representar entre el 25 i el 30% de la facturació”, destaca el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, que fa balanç del Nadal: "La campanya estava anant molt bé fins que es van donar les notícies dels números de covid i van baixar una mica les vendes". Des del setembre, el comerç santcugatenc va viure una certa recuperació, que es va notar especialment en dies com el Black Friday.

Per ara, les xifres són superiors a les de l'any passat. Però, el gerent de Sant Cugat Comerç recorda que eren uns numeros molt dolents per la pandèmia. 

Rebaixes contínues

Un canvi que s’està produint els darrers anys són les “rebaixes contínues”, que es veuen especialment en franquícies i cadenes. "El client sempre veu descomptes i li estranya quan una botiga no fa cap promoció”, apunta Carballo. "La gent espera a comprar per rebaixes, però sí que queda diluït perquè sembla que hi hagi rebaixes contínues amb el Black Friday, descomptes o promocions", afegeix.

Amb tot, confia en unes bones vendes durant el gener i que han de permetre els comerciants a treure tots els estocs acumulats durant la campanya de Nadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

 
Comentaris

Destaquem