Una empresa santcugatenca, Premi d'Innovació Turística 2019

Aimtech Consulting ha aconseguit un dels premis d'Innovació Turística que entrega Euroregió Pirineus Mediterrània anualment

L'empresa santcugatenca Aimtech Consulting ha estat guardonada amb el Premi d'Innovació Turística, en la categoria de Premi del Jurat, que entrega anualment l'Euroregió Pirineus Mediterrània (EPM). L'EPM és un projecte de cooperació territorial, integrat per la Regió d’Occitània, la Generalitat de Catalunya i el Govern de les Illes Balears; que va néixer al 2004 amb el suport de la Unió Europea. 

L'equip AdventuriQ, de l'empresa Aimtech Consulting, ha desenvolupat una plataforma de gamificació d'abast general, orientada al turisme, que permet mobilitzar i dinamitzar el turisme d'una àrea o conjunt d'àrees de manera automatitzada mitjançant els dispositius mòbils dels turistes.

Així, a través d'un storytelling i les capacitats multimèdia de l'aplicació per a mòbil -que és gratuïta- l'usuari pot crear jocs de pistes, scape rooms exteriors o interiors, gimcanes, etc. que permetin conèixer la història mítica d'un lloc, fer rutes gastronòmiques, culturals o l'objectiu que es pretengui, podent-se donar premis, pistes, reconeixements i recompenses variables o limitades en quantitat.

Una "aventura" engloba diferents "missions" i cada missió, un conjunt de "reptes" (hi ha cinc diferents), que es poden bloquejar per geolocalització o amb codis QR.

AdventuriQ

AdventuriQ és una plataforma tecnològica de gamificació de propòsit general, per a qualsevol persona que vulgui dissenyar dinàmiques de joc per dinamitzar persones, desplegar de forma automàtica i desatesa en els seus mòbils o tauletes i monitorar en temps real les accions dels jugadors / participants.

La plataforma permet prototipar un projecte de gamificació en un temps rècord, de manera àgil i a un cost molt baix. Es posa a disposició del client la tecnologia: un Gestor de Continguts Gamificados i una App gratuïta perquè els participants juguin a una dinàmica gamificada des dels seus mòbils.

 
Comentaris

Destaquem