Valldoreix prorroga la concessió del restaurant de la casa de la vila al Momotaro

El restaurant Momotaro s'ubica en un local públic de l'EMD de Valldoreix

L'EMD de Valldoreix ha prorrogat la gestió del servei de bar-restaurant de la Casa de la Vila de Valldoreix amb l’empresa Mont de Valldoreix S.L. pel termini d’un any. Es tracta del restaurant japonès Momotaro, que ocupa un local públic al costat de la seu de l'EMD. La pròrroga finalitzarà el 27 de juliol de 2025. 

El 2007, l'EMD de Valldoreix va adjudicar a l’empresa Mont de Valldoreix SL el servei de gestió del local per un termini de 15 anys, prorrogable any a any fins a un màxim de 20 anys. Així, el 2022 van acabar els quinze anys inicials i des de llavors s'està renovant any a any. El 2027 s'haurà de fer una nova adjudicació. 

Tot i que el restaurant va obrir portes el 2007, la denominació i l'oferta actual com a Momotaro es va produir el 2018. Tots els partits de la Junta de Veïns de Valldoreix han votat a favor d'aquesta pròrroga.

L'Escola de Música de Valldoreix

L'EMD també ha prorrogat per dos anys més la gestió de l'Escola de Música de Valldoreix a l'empresa Quartetsatz SL, per termini de dos anys. La pròrroga finalitzarà pel curs 2025-2026, quan s'haurà d'impulsar un nou concurs. Igual que passa amb el Momotaro, es tracta d'un espai públic amb una gestió privada. 

La relació amb l'empresa Quartettsatz va començar el 2010, quan se li va adjudicar la gestió de l'Escola de Música per un termini de vuit cursos escolars, prorrogable per vuit anys més. El 2026 s'haurà de fer un nou concurs.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem