contingut promocionat

 

Captura de pantalla 2018 09 03 a las 11.35.28

 

Vols que la teva empresa aterri al mercat internacional? Ara tens assessorament gratuït

L'Open Day és un míting ideal per conèixer els mercats de més de 15 països en només un dia

Potser estàs pensant a ampliar el teu negoci i obrir-te a nous mercats, oferir els teus productes a gent nova i donar-te a conèixer a escala internacional. Aquest procès acostuma a ser farragós perquè no coneixem com són els mercats d'arreu del món i quin és el que més s'adapta a la nostra oferta. Si estàs decidit a llençar la teva empresa a nous països, l'Open Day et pot facilitar molt aquest repte tan apassionant.

El bufet santcugatenc Lawants, Lawyers & Accountants, S.L.P organitza, juntament amb Blita International, el bufet Castellà i la Generalitat, l'Open Day International Advisors Meetings. Aquesta trobada, un acte d'assessorament gratuït, permetrà posar-se en contacte a qualsevol empresari interessat a expandir o invertir en mercats internacionals amb experts assessors. En aquestes sessions d'assessorament individualitzades, els empresaris poden establir contacte amb experts legals i tributaris dels Estats Units i l'Amèrica Llatina pertanyents, com Lawants, a la xarxa internacional Blita.

Una trobada per identificar oportunitats

Aquesta trobada, que se celebrarà el 25 d'octubre a l'Hotel Condes, a Barcelona, és una gran oportunitat per conèixer els trets legals i fiscals més importants dels diversos mercats americans. A més, gràcies a experts de més de 15 països, durant l'Open Day, els empresaris podreu aprendre els avantatges i oportunitats tributàries que ofereix cada mercat.

Si estàs decidit a fer el salt inscriu-te a l'Open Day, i tria el país d'interès. A la pàgina web de Lawants trobaràs tota la informació sobre l'Open Day i les oportunitats que t'ofereix.

 
Comentaris

Destaquem