El Women Evolution aborda l'impacte de les tecnologies exponencials

La cinquena edició del congrés donarà veu als negocis, la salut i el lideratge dins de l'era digital

El Women Evolution, el congrés destinat a dones empresàries, directives i professionals; torna a Sant Cugat el pròxim 19 d'octubre amb una cinquena edició centrada en la tecnologia, la salut i el lideratge. La jornada tindrà lloc a Esade Creapolis durant tot el dia i comptarà amb la presència de referents del món empresarial català. Així, el Women Evolution oferirà un espai de visibilitat i promoció del talent i lideratge femení en salut, benestar i empoderament professional.

Amb el lema Tecnologies exponencials en els negocis, la salut i el lideratge reuniran a diferents especialistes immersos en el paradigma digital que transmetran la importància de la tecnologia avui dia per evolucionar en àmbits com la salut, l'empresa i el lideratge professional. Les dones emprenedores, directives i empresàries s'enfronten a desafiaments diaris, els quals requereixen renovar-se i adaptar-se constantment al domini de noves habilitats competencials i tecnologies.

Women Evolution: talent i lideratge

El congrés arrencarà a les nou del matí, amb Maria Díaz, directora de Comunicació, Marca i Relacions Institucionals d'Esade; la Doctora Elvira Bisbe, vicepresidenta Col·legi de Metges de Barcelona; Oriol Alcoba, director general d'Indústria de la Generalitat de Catalunya; i Josep Maria Vallès, acalde de Sant Cugat. A partir d'aquí s'organitzen diverses taules rodones i xerrades sobre talent femení i startups, gestió del talent, empreses saludables i espais segurs, innovació tecnològica i sostenible o els estils de lideratge a l'empresa del segle XXI. Consulta tota la programació.

També tindrà lloc l'entrega dels premis We Leadership Awards, presentats per Laura Grau, directora del TOT Sant Cugat i adjunta a la Direcció General de Totmedia. Així, es reconeixerà a cinc lideratges femenins d'àmbits empresarials molt diversos compromesos amb la diversitat i la igualtat dins l'empresa,. Com a novetat d'aquest any, s'ha creat un premi especial al directiu còmplice de l'impuls al lideratge femení.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem