El Women Evolution posa el focus en el lideratge femení

El Women Evolution és el congrés d'empresàries i directives sobre la salut, el benestar i la intel·ligència emocional

Sant Cugat ha acollit el Women Evolution, el congrés d'empresàries i directives que enguany ha girat al voltant de la intel·ligència emocional. Al voltant de 200 persones, principalment dones, han omplert l'auditori d'Esade Creapolis, aquest dijous 3 d'octubre, per reflexionar sobre el talent femení i la importància de les emocions i el benestar personal.

Àngels Chachón: "No ens posem límits"

La consellera d'Empresa, Àngels Chacón, ha estat una de les protagonistes de la jornada i ha denunciat les xifres que posen de manifest la desigualtat entre homes i dones, com per exemple que només el 14% dels alts càrrecs de les empreses de l'Ibex 35 siguin dones. D'aquesta manera, ha emplaçat a les presents a continuar treballant per assolir tots els "reptes" que encara estan pendents.

"No ens posem límits, podem arribar on ens proposem", ha emfatitzat Chacón, que ha animat a les presents "no deixar-se intimidar" tot i els "molts obstacles" que hi hagi en el camí. La consellera ha dedicat unes paraules també a Carme Forcadell i Dolors Bassa, en presó preventiva, ressaltant que la seva condició de dones estan rebent un tracte "diferencial" de la resta de presos polítics i que viuen amb més "solitud".

 

Mireia Ingla: "El llenguatge de les emocions per humanitzar el món"

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha reivindicat el "llenguatge de les emocions per humanitzar el món" i com a "base per impulsar els projectes empresarials". "Estem fartes d'actuacions condescendents i de no rebre el tracte que mereixem per la nostra posició", ha assenyalat.

Women Evolution  Emotional Intelligence Congress 1

Protagonistes del Women Evolution a Sant Cugat FOTO: Bernat Millet

En aquest sentit, l'alcaldessa ha posat un exemple que ha viscut en primera persona i que segur, ha dit, han patit moltes dones. En una reunió de rellevància, l'interlocutor la va tractar "amb condescendència", dirigint-se a ella pel seu "nom de pila" i "trencant la barrera física" agafant-li el braç. "Si hagués estat un alcalde, no m'hauria passat", ha finalitzat.

 

Mercè Conesa: "El lideratge de les dones tendeix a prioritzar la humanitat"

L'exalcaldessa de Sant Cugat i actual presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, ha participat en la jornada per reflexionar sobre el lideratge femení i les diferents característiques que ha de tenir en el segle XXI. Així, ha reivindicat un "lideratge ètic i responsable on no val tot".

"El lideratge de les dones tendeix a prioritzar la humanitat i els valors, i això no ho podem perdre, no podem deixar de pensar en el progrés col·lectiu", ha finalitzat Conesa.

 

 
Comentaris

Destaquem