Xavier Trias és el convidat pel proper Santcugatribuna

L'alcalde de Barcelona serà el protagonista del fòrum empresarial que se celebra el pròxim 17 d'octubre a Sant Cugat

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias (CiU), serà el protagonista del pròxim fòrum empresarial Santcugatribuna. Aquesta nova sessió es farà el pròxim divendres 17 d'octubre a la masia Can Magí de Sant Cugat. Trias, alcalde de Barcelona i president de l’Àrea Metropolitana de Barcelona,  parlarà sobre les perspectives i estratègies metropolitanes de creixement econòmic.

Els organitzadors del Santcugatribuna consideren que el fet que Sant Cugat i l’àmbit CiT formin part de la realitat barcelonina i del seu sistema econòmic metropolità, suposa grans oportunitats que "hem d’explotar de forma col·laborativa atesa la condició de marca de referència mundial en àmbits com ara el turisme, la creativitat, el disseny, la innovació i la ciència".

A més, també cal tenir en compte la posició de la ciutat en els eixos econòmics de la B30 i el Barcelona, "d'especial interès estratègic en el reforç del nostre posicionament" com a corredor econòmic especialitzat en activitats d’alt valor afegit.

Aquesta sessió serà la segona de les tres previstes per al Fòrum Empresarial durant aquesta setena temporada. Les inscripcions per assistir-hi ja estan obertes.

El fòrum empresarial Santcugatrubuna
Creat l’any 2003, és un espai de reflexió econòmica i empresarial impulsat per l’Ajuntament i l’associació Sant Cugat Empresarial. Per aquesta tribuna han passat figures de primer ordre com l’expresident del Cercle d’Economia i conseller delegat d’Abertis, Salvador Alemany, el ministre d’Assumptes Exteriors del Gobern d’Israel en època d’Ehud Barak, Shlomo Ben Ami, o l’exprimer ministre Irlandès, John Bruton. També han ofert les seves ponències Xavier Sala i Martin, Antoni Castells, Anthony Giddens, Leopoldo Abadía, José Manuel Lara Bosch, Ramon Tremosa, Carlos Losada, Josep Oliu, Pedro Nueno, Jordi Pujol o Artur Mas.

Santcugatribuna té el patrocini d’ONO Empresas, el co-patrocini de Banc Sabadell i la col·laboració de la Cambra de Terrassa, CECOT, PIMEC, ESADECreapolis, UPC, Parc Tecnològic del Vallès, Via Empresa, Diari ElPuntAvui i Diari de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem