El xef amb 2 estrelles Michelin Raül Balam Ruscalleda obre un restaurant a Sant Cugat

Després de Cuina Sant Pau a Sant Pol de Mar, Raül Balam Ruscalleda obrirà Cuina Sant Cugat

El xef amb dues estrelles Michelin Raül Balam Ruscalleda obrirà un nou restaurant a Sant Cugat. Amb el nom de Cuina Sant Cugat, s'ubicarà al carrer de Sant Bonaventura 6, en un local que fa més de tres anys que està tancat. Seguirà l'estela del restaurant que ja té a Sant Pol de Mar (Cuina Sant Pau) i que es troba en el mateix espai que ocupava el mític Sant Pau de Carme Ruscalleda, la seva mare. Balam Ruscalleda gestionarà el nou establiment de Sant Cugat amb el seu soci Murilo Rodrigues. 

Cuina Sant Cugat, el nou restaurant de Raül Balam Ruscalleda i Murilo Rodrigues FOTO: TOT

Cuina Sant Cugat, el nou restaurant de Raül Balam Ruscalleda i Murilo Rodrigues FOTO: TOT

Segons han anunciat a través de les xarxes socials, Cuina Sant Cugat obrirà portes el 10 de juliol i estan buscant personal de cuina i sala. La filosofia del restaurant serà "fusionar productes de temporada i idees fresques, homenatjant aquest lloc on sentir-se relaxat i en família: la taula". A la carta de Cuina Sant Pau s'hi troben propostes com el tac de llamàntol, el tataki de tonyina vermella Balfegó, l'arròs maresmenc amb gambes o el caneló d’ un rostit de 3 carns.

Actualment, Raül Balam Ruscalleda també dirigeix el restaurant Moments, situat a l'Hotel Mandarín del passeig de Gràcia de Barcelona i que té dues estrelles Michelin. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem