Yuzz enceta una nova convocatòria per seleccionar les millors idees

Fins al 19 de febrer, els joves fins a 30 anys poden participar al programa Yuzz amb propostes innovadores de base tecnològica

Sant Cugat serà, per cinquè any consecutiu, una de les ciutats de tot l’Estat que acollirà el concurs Yuzz per a joves emprenedors. Es tracta d'una iniciativa impulsada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) adreçada a joves de 18 a 30 anys que vulguin desenvolupar un projecte empresarial amb base tecnològica.

Aquesta setmana s'han obert les inscripcions per tal de participar a la cinquena edició del Yuzz Sant Cugat, que compta amb el suport de l'Ajuntament. Els joves podran enviar les seves idees innovadores de base tecnològica fins el fins al 19 de febrer a través d'internet.

Amb el suport de l'Ajuntament, Yuzz va impulsar uns dels seus centres de tot l'estat a Sant Cugat. Des de la seva posada en marxa a la ciutat, el programa Yuzz ha ajudat a constituir un total de 12 empreses i ha creat uns 40 llocs de treball.

Suport a l'emprenedoria
El centre Yuzz de Sant Cugat seleccionarà un màxim de 20 projectes per prendre part del programa. Els participants rebran formació i assessorament durant 7 mesos (des del mes de març fins al setembre) i se’ls cedirà un espai dins del Sant Cugat Trade Center perquè puguin treballar per fer realitat el seu projecte. 

D’altra banda, el responsable del millor projecte Yuzz a àmbit santcugatenc guanyarà un viatge a Silicon Valley per conèixer el bressol de la innovació tecnològica i una estada gratuïta en un centre d’emprenedoria a Sant Cugat per poder desenvolupar el seu projecte. Els dos finalistes del Yuzz Sant Cugat també guanyaran una estada d’un any en un centre d’emprenedoria santcugatenc.

A més, tots els participants Yuzz d’arreu de l’estat optaran a tres premis econòmics (30.000, 20.000 i 10.000 euros) que es destinaran a posar en marxa els projectes empresarials guanyadors

 
Comentaris

Destaquem