contingut promocionat
logo agora international school sant cugat

 

 

Agora Sant Cugat International School lidera el Batxillerat Internacional

El centre és un dels tres col·legis catalans autoritzats per impartir el Programa complet

Agora Sant Cugat International School (ASCIS) imparteix el Batxillerat Internacional (BI) des del 2012 i és un dels 3 col·legis catalans autoritzats per impartir el Programa complet de l'IB: IB Continuum. Començant amb el Programa de l'Escola Primària (PEP) a educació Infantil i Primària, dona pas al Programa dels Anys Intermedis (PAI) a l’educació Secundària; per finalitzar amb el Programa Diploma (PD) al Batxillerat.

El Programa Diploma del Batxillerat Internacional és reconegut mundialment pel seu rigor acadèmic, enfocament en el desenvolupament d'habilitats personals i èmfasi en el pensament crític, la reflexió personal i acadèmica. Els més de 200 alumnes del Programa Diploma d’ASCIS tenen accés a l'oferta d'assignatures més àmplia de Catalunya, amb la possibilitat de cursar-les en espanyol, anglès o en una combinació de tots dos idiomes.

programa batxillerat internacional Agora Sant Cugat

El programa de Batxillerat Internacional d'Agora Sant Cugat International School és un èxit. FOTO: Cedida

 

Un programa exitós

Els resultats parlen per ells mateixos i demostren l'efectivitat i el prestigi del programa que prepara els alumnes per a un futur exitós:
⦁    100% dels estudiants aproven el Programa Diploma.
⦁    Nota mitjana de 33 punts sobre 45, superant la mitjana mundial de 30 i amb diversos alumnes amb resultats brillants per sobre dels 40 punts.
⦁    Tots els alumnes accedeixen als estudis universitaris que han escollit a les més prestigioses universitats d’Espanya, Europa i Estats Units.

En el seu campus hi estudien més de 1.800 alumnes de 60 nacionalitats. Els seus excel·lents resultats acadèmics i la seva formació integral, assolida amb el suport de la professionalitat i dedicació del seu personal docent, els mantenen al capdamunt de les llistes dels millors col·legis d'Espanya.

"Cada nou curs acadèmic seguim compromesos amb el repte d'oferir el millor model educatiu internacional i continuar innovant i millorant per als nostres alumnes", Jordi Ros, director del centre.

L'Agora Sant Cugat International School ofereix una oferta educativa innovadora. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem