Agora Sant Cugat rep la Green Flag d'Eco-Schools

ADEAC ha concedit aquest reconeixement al treball de conscienciació sobre el medi ambient que duen a terme en els seus centres de Sant Cugat

Agora Sant Cugat International School, junt amb les escoles infantils Agora Pipo i Agora Patufet Infant School han rebut la Green Flag d'Eco-Schools. Després de diversos anys de treball formant part d'Eco-Schools, el comitè de valoració de l'Associació d'Educació Ambiental i el Consumidor (ADEAC) ha concedit aquest reconeixement al treball de conscienciació sobre el medi ambient que duem a terme en els seus centres des de fa tres anys.

L’acte de lliurament ha tingut lloc durant el matí del divendres 26 de gener, a l’edifici l’Olivera de l'escola on s'ha hissat la bandera verda. Així, els centres Agora de Sant Cugat porten diversos cursos compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 de les Nacions Unides. Intenten inculcar a la comunitat escolar el compromís amb la sostenibilitat, reduir els residus dins de l'aula, es preparen activitats per aprendre a reutilitzar allò que ja no s'utilitza, renoven els horts escolars, reciclen l'aigua, entre altres, fomentant així estils de vida sostenibles.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem